Poprawa urody w Polsce a w UK

Jak być piękną i podziwianą....

Poprawa urody w Polsce a w UK

Postprzez Inga » N lis 22, 2015 22:42

Jak to wygląda w rzeczywistości? Gdzie lepiej robic zabiegi? Bo koleżanka mieszka w Market Harborought i zdziwiła mnie pytaniem o jakąś porządna klinikę powiększającą piersi w Polsce, skoro ona od 4 lat mieszka tam. To co w Anglii nie świadczą tego typu usług? Są one tak drogie czy tak słabej jakości?
Inga

Postprzez » N lis 22, 2015 22:42

Re: Poprawa urody w Polsce a w UK

Postprzez Urszula » Wt gru 05, 2017 20:44

Ja byłam tam w salonie fryzjerskim - https://www.facebook.com/NottinghamFryzjer/ i napiszę ci otwarcie, że z tego porównania jakie mam ja, a przyznam się, ze mieszkając w małej miesjcowości, nie mam za dużego wyboru, ale nie ma co porównywac jakości. Może w Warszawie są salony na tym poziomie co w Nottingham, nie mniej w tych miejszych miejscowościach, takich jak moja, to stwierdzam, że jesteśmy lata świetlne do tyłu
Urszula

Postprzez gerber » Pt paź 09, 2020 10:56

Poprawa urody w dzisiejszych czasach wydaje mi się, że niczym nie odbiega od tych w UK. Przecież u nas wiele klinik medycyny estetycznej bardzo się rozwinęła i nowe technologie nie są im obce. Jak chociażby klinika SkinClinic w Warszawie ma bardzo nowoczesne lasery no i są na bieżąco z nowinkami technologicznymi także z medycyny estetycznej. Także czasami warto skusić się na wykupienie takich zabiegów laserowych medycyny estetycznej
gerber

Postprzez elzaa » Pt sty 03, 2025 20:00

Wszystko jest dla ludzi, a dzisiaj naprawdę mamy świetnych specjalistów, którzy mogą dla nas wykonać cuda. Ja zwróciłam uwagę na spa zamość Bosco Beauty Clinic - ponieważ dowiedziałam się, że tam wykonują szereg innowacyjnych i skutecznych zabiegów. Sami zobaczcie na ich pełną ofertę. Warto
tam się wybrać, bo mają tam sprawdzonych specjalistów.
elzaa

Postprzez » Pt sty 03, 2025 20:00

Powrót do O modzie i urodzie